Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

Pudelek

Piszesz, że przeszło to bez echa i nikt inny o tym nie napisał...
Dziwne sam się na ten temat wypowiedziałes  :szok: ! ! ! :
Cytat: Łuki... a Ewa Sonnet to erotyczna gwiazda? czemu? ma wielki biust!!!  :szok:  a piosenka jej debiut całkiem wporzo  :yeah:
Po czym ja jeszcze bardziej rozwinąłem temat Ewy.

Zresztą nie miałem nic złego na mysli. Napisałes wczesniej, "że gdzies w necie wyczytałas" o Ewie, to odpisałem, że pewnie na tym forum.
Strasznie jestes nerwowy i jakos dziwnie interpretujesz czyjes posty...

A co do występu Ewy w Barze, to oczywiscie na pierwszy plan wystawiła swój biust.  I było to nie przypadkowe. Można tak wnioskować  po wybranej kreacji

alexander

I Artur jest nominowany :D Asterix usiadzie i pewnie odpadnie ... :) I dobrze jest barwna postacia ale przestrasznie nie normalna albo gra !!!!!! Jest ochydny!

Luxis

Nareszcie odpadnie ten "drugi Irek z BB2",bo jest beznadziejny...
swoją drogą prawie nikt niebył zainteresowany tak w czerwcu ogladaniem nowego Baru, większosć mówiła, że to juz nudne, i mówili że nie będą tego oglądać, a wystarczy spojrzeć na posty i większosć forumowiczów to ogląda   :szok:    :los:

joker

w dobie kiedy telewizję szturmują brazylijskie telenowele i dziadowe showy TVP trzeba jakos zajac wolny czas :)

podmark

Nie oglądałem początku Gorących Krzeseł, bo wolałem "Nianię", ale gdy tam była przerwa, to przełączyłem na TV4 i bardzo się zdziwiłem, gdy zobaczyłem, że z Arturem walczy Segiej. Zaskoczyła mnie Farida swoim typowaniem - myslałem, że posadzi Marco. Ciekawe, kto wyleci... Ja myslę, że Sergeij, bo tenm Artur jest całkiem sympatyczny...

Showmag

"Bar 6": Artur odpada z programu

W sobotę w "Barze 6- Europa" doszło do kolejnego pojedynku na "Gorących Krzesłach". Tym razem o przetrwanie walczyli Artur Gerula (nowy uczestnik widowiska, który otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Serguei Jarkov (wyznaczyła go Farida Sober, która w czwartek zdobyła najwięcej plusów). Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów. Stosunkiem głosów 75,75% do 24,25%, "Bar 6" opuscił Artur Gerula.

[showmag.info]

podmark

Szkoda, że odpadł. A już myslałem, że ludzie wywalą tego spiocha Sergieja... Artur chociaż wnosił taką cieplą atmosferę, energię... A ten Rusek nic nie wnosi...

Pudelek

A ja byłem pewny, że odpadnie Artur. Sergiej to kandydat na finał. Jest w stanie pokonać nawet Thomasa.

Luxis

dobrze, że odpadł Artur - nieprzepadałem za nim...
a teraz kolej na odpadnięcie Roberta, potem Ludmiły i Alexa, innych lubię ;)

podmark

Cytat: Łukia teraz kolej na odpadnięcie Roberta, potem Ludmiły i Alexa, innych lubię ;)

Co do Roberta to masz moje 100% poparcie - nienawidzę go !! Ludmiłę nawet lubię. Alex i Sebastian też do odstrzału !!

alexander

Z tego co zauważyłem w piątkowym odcinku Baru to Siergiej znowu odszedł z programu, nie martwioe sie bo w kolejnych gorących krzesłach wróci do proghramu :| Nie uporządkował swoich spraw to po co wrocil do programu nie rozumie ludzi... a to jest jedna wielka reżyserka!

Luxis

Fakt, ten BAR spada ostro na psy... Sergiej wchodzi, odchodzi, wchodzi, odchodzi... :/
a jestem zły, że oni są bardzo czesto pijani, sp. w czwartek wyemitowali na PLusach i Minusach taki materiał o głupim Robercie, i on był na KAŻDYM materiale chyba nawalony... to ile oni tam piją... jego co drugie słowo to ku**a, gada "od rzeczy", wymądrza się i buntuje - beznadziejaaaaaaa

Luxis

dobrze, że  odpadł Robert... ;) heh

Pudelek

Ja też się cieszę, że wreszcie odpadł Robert. Ale go niele załatwili. Wpadł we swoje sidła. Usiadł na swoje życzenie, ale tak naprawdę w programie na żywo tak postawili sprawę, że nie miał wybory. Musiał siąsć z Thomasem by nie zostać uznanym za gołosłownego...

Showmag

"Bar 6": Robert wyeliminowany
Niedziela, 30.10.2005, 16:09

W tym tygodniu "Bar 6- Europa" ponownie opuscił Serguei Jarkov. Powodami tej decyzji były jego sprawy prywatne. W sobotę doszło do kolejnego pojedynku na "Gorących Krzesłach". Tym razem o przetrwanie walczyli Thomas Amos (otrzymał w czwartek największą liczbę minusów) oraz Robert Achilleas Tryfon, który jako pierwszy uczestnik w historii programu "Bar", dobrowolnie zasiadł na Gorącym Krzesle, odpowiadając na wyzwanie Thomasa. Podczas spotkania na żywo o 22:30, Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów. Stosunkiem głosów 69% do 31%, "Bar 6" opuscił Robert Achilleas Tryfon.

[showmag.info]