Kto głosował, że nie będzie oglądał nowej edycji, niech się przyzna i ujawni
Admin: powinno być coś takiego, że ten kto chce zagłosować, najpierw musi coś napisać w poście w danym temacie, możesz to jakoś zrobić??
Ja miałem właśnie takiego pecha że tuż przed naszą edycją YCD obejrzałem 3 amerykańskie, no i różnica w jakości jest spora dlatego liczę że 2 edycja będzie lepsza.
A podaj jakie są te różnice w jakości - jak to ująłeś w naszym i amerykańskim YCD?
Mam nadzieję że 2 edycja będzie lepsza, tak jak to było w USA.
- Jest szansa że będzie więcej utalentowanych ludzi, bo więcej osób poznało ten program i mogą się zdecydować na udział w nim (błagam o większe zróżnicowanie tancerzy, oby już nie było tylu HIP-HOPOWCÓW).
- Może zmienią zasady na 20 uczestników i że to jury wywala 2 osoby. No i mogły by być 2 programy tygodniowo tak jak w USA ale w to mocno wątpię.
- Może postarają sie o lepsze choreografie, lepszych trenerów itp.
Dla mnie w tej edycji są "cholernie"

utalentowani

a zróżnicowanie chyba jest spore, bo nawet połowa nie tańczy tylko hip hopu, helloł

choreo też są dla mnie kapitalne i o lepsze jest bardzo trudno... mi się podoba kapitalnie, trenerzy też są świetni, znani i międzynarodowi, więc dla mnie też spox. natomiast dwóch odcinków w tygodniu nie będzie na pewno.
Trochę się dziwie, tym co piszesz, bo ja osobiście widziałem kilka amerykańskich odcinków (tylko nie wiem które to były edycje) i wszystko jest dość ciekawe jak u nas, choreografie nawet czasami nudniejsze, mają więcej osób w jury, trochę większe studio (ale identyczna scenografia), realizacja świetna jak u nas... więc możesz wytłumaczyć co jest u nas gorsze? a masz porównanie z niemiecką edycją także (zresztą słaba pierwsza edycja była, a czy będą kolejne nie wiem)?